S* Dreambox Prins Caspian
Callekatten som han kallas här hemma är en underbart mjuk och go kille som älskar Bullen mest i hela världen.
Han är fantastiskt vacker med sim varma blå färg och vita teckning. Han har inte varit med på utställning så mycket för han tycker inte om att åka bil.
Calle har ett par kullar efter sig men är nu chippad, vi förväntar oss att han ska vara redo för flickor igen till sommaren 2013.


S*Dreambox Nike
Nike är Calles dotter och barnbarn till Alice, hon är en riktig buse och visar hela tiden prov på sin otroliga inteligens. Vår son Anton är Nikes stora kärlek och det går inte an att han stänger dörren om sig när han vill vara ifred för då sitter Nike utanför och piper och kraffsar, hon sover på hans kudde om nätterna.
Nike är en ganska liten tjej men vi hoppas att hon växer på sig när hon mognar mer, planen är att hon ska bli mamma för första gången under 2013.

 

IC S*Coppermines PartyGirl

Alice är vår första Main coon och mattes lilla prinsessa och clown i en och samma personlighet. Hon hittar på en massa hyss som får oss alla att skratta (för det mesta) Alice älskar att putta ner saker från bänkar och bord, koppar, fat och flaskor ryker med fart och sen sitter hon där och tittar intresserat när det faller ner i golvet med en crash och en duns. :). Det har gått bra för Alice på utställningarna och hon blev internationell champion i augusti -2010
UTSTÄLLNINGS RESULTAT HÄLSA

En stor tjej med vackra toffsar, fantastisk pälskvalite och en coolt feral look. Alice är mormor till våran Nike men har nu gått i pension som avelshona och njuter numera mest av mjuka sängar, god mat och mattes och husses kärlek :)

S*Dreamway’s Harlem
"Bullen" är en stor vänlig jätte som älskar att kela, han flyttade till oss i augusti 2008.
Han har bra pälskvalite och storlek, stora fina öron som kröns av vackra toffsar. Vi ska ställa ut honom i
höst och det ska bli spännande att se vad domaren tycker om vår stora vackra pojke


UTSTÄLLNINGS RESULTAT


Simba är äldst med sina snart 9 år och kungen i huset och han ser allt med sina blå ögon.
Om någon utmanar honom så blir de snart påminda om vem som har vassast klor i huset.
Han älskar att hänga med matte i skogen
men vägrar då att hålla jämna steg utan väljer att gå 30m bakom och prata och klaga :)